Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 sep 07, 11:09
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Vi skal vel ikke bare stikke under en stol at vi har helt andre økonomiske muskler nå og ett helt annen lag Eggen noen gang fikk jobbe med.


Nja, det er vel kun i sommer vi har vist skikkelig muskler. På vårsesongen føler jeg at Grönhagen hadde de samme rammevilkårene som Eggen. Grönhagen fikk i tillegg liten tid i forbedrelsen, pluss at han satt med spillere som kanskje ikke passet hundre prosent inn i hans system.

Tallene tale er likevel klar. Etter halvspilt serie var vi på 8. plass (mot 12. plass med Eggen året før), vi hadde sluppet inn to mål mindre, og scoret fem flere, og vi hadde tatt fire poeng mer. Nå som Grönhagen har fått på plass spillere han selv mener vil komme laget til nytte, så ser vi enda mer av hva han står for. Forskjellen ligger ikke kun i penger med tanke på overgangene. Jeg så ofte ingen logikk i spillerkjøpene til Eggen. Det skjedde mer enn en gang at han hentet en spiller i en bestemt situasjon, og deretter brukte han et helt annen plass. Nå har vi riktignok en høyreback/midtstopper på venstrebackplassen under Grönhagen, men han ble hentet inn før Bertie forsvant fra klubben. Vi trengte forsterkninger på midtbanen, og det hentet vi.

Jeg syns også Grönhagen er flinkere til å vurdere kampene når de spilles, han har ofte truffet med sine taktiske endringer og bytter. Under Eggen syns jeg det var mer tilfeldig, og at byttene som regel kom de siste fem, ti minuttene, og da satt han inn litt tilfeldig. Nå ser jeg mye enklere en klar plan med de tingene treneren foretar seg.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340