Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 05 sep 07, 19:59
Opprinnelig postet av Supreme NTM
Opprinnelig postet av Rasle
Opprinnelig postet av liraren
Genialt at det ble blussa på stabæk kampen! Keep up the good work!



Genialt å bryte regler? Joda, bluss er fint å se på men det er også farlig. Det er en grunn til at det er forbudt på tribunen.
 

Jaha... Hvilke beviser har du for at det er farlig? Det er utrolig mye som er farlig hvis man bruker et eksempel ut fra titusenvis for ikke å si hundretusenvis av tilfeller.....Må jo være utrolig farlig siden det er påkrevd sikkerhetsutstyr på alle større båter.  At vinden på Nadderud skulle vært et ankepunkt for risikoen er jo det latterlig. Er jo ikke akkurat lite med vind utpå sjøen til tider.

Det er en grunn ja, men den kommer fra resten av fotballverden som tok sine forholdsregler når det var en 100 år gammel tribune, bygd i 100 % tre som brant ned i England pga bluss. Vet ikke med deg, men jeg har egentlig ikke sett så mange falleferdige tretribuner i TL i år....

Hadde det vært lovlig med bluss på tribunen hadde det vært mye lettere å opprettholde sikkerheten. Da kunne man hatt mulighet til å søke om å ta med bluss, og overtredelser ved bruken, som hadde gått utover sikkerheten, hadde ført til utestengelse.


Med alle de lett antennelige kunst stoffer som finnes i tekstiler i dag, sier det seg selv at det ikke er lurt å tenne bluss
i en tett menneske masse.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340