Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 01 sep 07, 17:32
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Nå må folk kutte ut! Det er da ikke hekse jakt, fader, mannen er ikke god nok, eller, han har ferdigheter nok, men han eier jo ikke insatts! Han trekker seg fra dueller nesten hver bidige gang, han er veik i hue dueller (ja han er liten, men Tarik og West vinner jo flere hode dueller en Ramberg) og har minst en horibel feil pasning som fører til kontring og sjanse i mot i hver kamp. At han er god til å holde ball er en sannhet, med modifikasjoner, han er god til å holde ball, og komme på løp etterpå, ja, men det er altfor ofte han går seg bort med ball også!



OK - sånn fungerer det i min (akk så naive) verden: Man leser lagoppstillingen, og oppdager at det ubrukelige spilleren X står der, og lurer på hvordan i huleste en trener med hundretusener i årslønn og med årelang erfaring i toppfotballen både som spiller og trener ikke SER at denne mannen er UBRUKELIG! Man river seg i det lille håret man måtte ha igjen (dette skjer nemlig til stadighet!), og banner for seg selv (og alle andre som måtte befinne seg i nærheten) mens man tømmer halvliteren og kommer seg på kamp. Under kampen STØTTER MAN ALLE SPILLERENE 100%! Også mr. X.  Etterpå banner og sverger man som før siden kampen BEVISTE at man hadde rett, men mystisk nok ble den ubrukelige mr. X ikke engang byttet av denne treneren som burde vite bedre.

Så, mens man trøster seg med en (velfortjent) pils etterpå kan man jo  undre seg over hvem som har mest peiling på fotball - treneren eller en selv. Svaret gir seg selvsagt selv ;-)

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340