Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 31 aug 07, 20:15
Endret: 31 aug 07, 20:17

Straffa er det ikke mye å si på, så det bør ikke dommeren kritiseres for.

Men at han tillater all den drøyinga, syns jeg er merkelig. Og at UEFA lar ham dømme, hvis han ble utestengt i russisk fotball for en liten stund siden. Dette er jo tross alt en viktig kamp for begge lag. Det ligger et par millioner i om man går videre eller ikke, og det bør UEFA tenke på. Venter fortsatt på en beklagelse fra dommeren...

Men man bør egentlig ikke klage på at Hammarby dro ned tempoet, og drøya. Det er dommeren sin feil hvis de får lov til det. Filmning derimot, er helt usmakelig. Alle fotballspillere bruker ulovlige triks, og drøyer hvis man må. Men å filme er dårlig gjort. Til slutt blir det sikkert litt "ulv, ulv" over det, at ingen tror man er skadet hvis man faktisk blir det.

Men gratulerer uansett, Hammarby! Og lykke til videre! PS: Dere har en fantastisk supportergruppe. Kjørte forbi Lyst& Glede halvannentime før kamp, og der var det vifting med skjerf og synging! Det er supporterne sine, det! Litt minus for bråket i pausen da..

Ellers så vil jeg takke guttane for en fantastisk kamp, og for en tålmodighet vi har! Har aldri sett FFK rulle ballen så mye i eget lag før. :) Og til Johan Sjøberg.. Du skal vite at ingen i Fredrikstad klandrer deg, og at du er en fantastisk spiller som vi kommer til å dra mye nytte av hvis vi kjøper deg etter sesongen! Det var et uhell som kan skje alle!!!

Hoås og Ramberg derimot, har jeg ikke mye til overs for..Og det er ikke bare basert på gårsdagens kamp, for å si det sånn!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340