Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 31 aug 07, 12:32

Opprinnelig postet av Frode
Som du sikkert ser på videoklippet så flytter ha armen bakover mot ryggen for å UNNGÅ ballen. Ergo hånden søker ikke ballen, men motsatt. Meeeget tvilsom straffe.

Men vi taper ikke bare p.g.a dette, men fordi vi har avsluttningsvegring innen for deres 16 meter. Synes vi var best i hver vår kamp, og at vi ikke kan klage på resultetet.

Det vi kan klage på er ett lag som har mer skadetid på banen en vi har hatt i de 9 hjemmekampene vi har spillt i år TILSAMMEN! Enten har dere svært svake spillere, eller så bedrev de en skammelig usportslig oppførsel. Siden vi er utslått og jeg er litt sur idag, velger jeg å tro det siste.

PS! Husk når du er her at vi er en gjeng svært besvikna norrbaggar, og at vi normalt sett er litt "nicer" :-)

Etter min mening henger armen til Sjøberg slappt langs siden av kroppen. Når da ballen treffer armen hans,så blir den slått ut av stilling(bak på ryggen). Hadde Sjøberg strammet armen så den ikke hadde blitt slått ut av stilling,så tror jeg ikke det hadde blitt noen straffe. Dommeren ser bare en arm som beveger seg(pga at ballen treffer armen). Han dømmer straffe på det. Dommeren kan heller ikke ha sett om armen var aktiv bak koppen til Sjøberg(ut fra posisjon til dommeren i forhold til spiller),før ballen treffer armen hans.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340