Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bajen4ever

Knøttespiller
Ble medlem: 30 aug 07
Innlegg: 25

Lagt til: 31 aug 07, 00:38
Opprinnelig postet av benksliter`n

Opprinnelig postet av bajen4ever
Spelade inte vi fotboll? Hmmmm Jodå, det gjorde vi och med tanke på att vi saknade tre killar på mittfältet, Chanko och Laitinen avstängda och Mikkel Jensen skadad (ingen ursäkt men en förklaring) så var ju också mittfältet nytt och oprövat. Det går inte att begära skönspel i alla lägen och straff är sällan tur, utan det tillhör spelet. Du måste se till båda matcherna när du funderar på rättvisan. Säger det igen, finns inget lag i Europa som inte tar hänsyn till tidigare resultat.Hemma i Stockholm var förhållandet på plan det motsatta.

Vi mangler faktisk formspiller nr 1 i FFK,Gashi.Jeg hadde faktisk ønsket dere stilte med de spillerene,hvis vi kunne hadt med Gashi. Gashi 3 mål på 4 kamper. Han er vel på det Norske landslaget snart igjen.

Og du snakket om taktikk....taktikk i usportslig opptreden?Score mål i det 90 min? Dere var bare dårlige etter min mening,og hadde "TUR" med straffen på overtid. Det var ingen straffe,så lenge dommeren ikke dømmer på tilsvarende situasjoner i kampen. Det var 2 tilsvarende situasjoner han ikke dømte for. Dommeren gav dere avansemanget i UEFA-cupen. "SVENSK TUR"

Om du nu missade vad jag skrev i parentesen så tar jag det igen, det var ingen ursäkt utan mer en förklaring. En match varar tills domaren blåser av, inte nödvändigtvis efter 90 minuter, så den sista sekunden tillhör faktikst matchen den med.  Vari består den s.k. osportsligheten egentligen? Straffen var ju solklar, om det nu inte är tillåtet att använda händerna förstås.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340