Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 29 aug 07, 12:28

Det har da kommet flere nye spillere til Stjernen før denne sesongen, men man bør være klar over at grunnet den anstrengte økonomien så er det ingen Steiner eller Karyia man har hentet. Dog, er spillerne godt kjent av Weinstock, så han vet hva han har hentet.

Keeper Stephen Murphy, Skottland. I følge Weinstock en god keeper, med en litt uvanlig spillestil. Kan fort bli en publikumsfavoritt.

Back Michael Eskesen, Danmark. Et backtalent Weinstock hadde i Odense. Banker på døra til det danske landslaget, ingen poengplukker, men god på det defensive.

Back Örjan Lindmark, Sverige. Kommer også fra Odense sist sesong. Back med lang fartstid i både den svenske og tyske eliteserien. Som Eskesen er han mest en defensiv back og har masse rutine.

Back Johan Ohlsson, Sverige. Spilte for Weinstock i Arboga, og kommer nå sist fra fransk liga i Morzine. En stabil back som også kan være litt mer offensiv enn de nevnte andre to.

Back Martin Knold, Norge. Trenger vel ingen større beskrivelse, annet enn at det går rykter om at han kommer til å spille for Stjernen ut sesongen.

Løper Truls Navestad, Norge. Gjør comeback på laget, og har virket frisk og god i de treningskampene jeg har sett han spille hittil. I kampen mot Sparta i Stjernehallen var han Stjernens beste etter min mening.

Løper Juha Viiniikainen, Finland. Riktignok ikke ny, siden han var her forrige sesong også, men ble langtidsskadet og fikk ikke vist seg frem så mye. I år virker det som han er tilbake for fullt, og ser ut som en smart og teknisk måljeger.

Løper Patrik Ruiz, Sverige. En riktig måljeger. Spilte riktignok for Tranås i svensk 1.divisjon, men har til gjengjeld også øst inn mål for dem. Dette er også spilleren som sammen med Holøs var de to beste i Iron Man-konkurransen.

Løper Erik Hjalmarsson, Sverige. Kommet fra Nybro i Allsvenskan. En tøffing, som med sin fysiske spillestil, kanskje kan tenne de andre gutta litt når de trenger det med noen saftige taklinger. Kan også plukke en del poeng, og vinner tilbake pucken mye.

Karl Johan Sundt, Norge. Trenger vel heller ingen større beskrivelse, annet enn at Weinstock er fornøyd med han og han har utviklet seg til å bli en defensiv center. Da jeg ikke har fått sett han i noen treningskamper enda, så vet jeg ikke hvordan han er nå, men mener å huske ham som en teknisk god playmaker sist han spilte i Stjernen.

Med det har Weinstock sagt at troppen er spikret. Resten av laget består av lokale gutter, samt spillere som Selvaag og Gerhard Nilsen. Forventer ingen topp-plassering, men tror laget kan overraske.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340