Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 28 aug 07, 12:56
Opprinnelig postet av Svein
Det er lokale talenter som genererer store penger i kassa. Det vet FFK, og satser derfor på å tilrettelegge for ungdom med College, bylaget, samarbeidsklubber osv.

Funker dette opplegget kommer det garantert til å dukke opp mange talenter i framtiden ...

Framtiden = 5-10 år?

Helt enig. Det faktum at vi som mange andre lag i Tippeligaen handler inn mange spillere, spesielt mange utenlandske, det er ikke noe problem så lenge man i tillegg satser stort på å utvikle egne talenter. Derimot kan det bli et problem om det blir så mange utlendinger i ligaen at det hindrer utviklinga av norske spillere, slik det på mange måter har blitt i England! Heldigvis har Uefa sett denne faren og vedtatt regler om at alle lag må ha et viss antall egne utviklede spillere. I FFK tror jeg uansett aldri det ville blitt et problem, da vi ikke er en så stor klubb at vi kan basere sportslig suksess på kjøp og salg av spillere alene, vi vil alltid være en klubb som er avhengig av å få fram egne talenter for å hevde oss.

Av dagens FFK talenter er det nok gode sjanser for at Shabani, Elvestad og Trulsen vil slå igjennom i relativ nær framtid, og forhåpentligvis vil det stadig dukke opp nye talenter av deres kaliber.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f