Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 24 aug 07, 07:02

Denne diskusjonen kommer til å vare evig tror jeg.

Carnegi Hall eller Værste Stadion er jo suverene navn.. hehe, men uansett hva den kalles, ikke pokker om noen fra Fredrikstad kommer til å kalle den for noe annet en Stadion eller Fredrikstad Stadion. Om tv2 og andre medier skriver/sier VG Stadion eller hva nå en det skulle bli, så blåser jeg en lang mars i det. For meg er det og vil alltid være STADION.

 

Når det gjelder penger så er det vel liten tvil om at det er penger som må til for å henge med i toppen av Norsk fotball. Det er vel sommerens kjøpe galskap (ikke negativt ment) et bevis på. Uten penger MA har klart å hente inn, (via spiller invest etc.) så hadde Wehrman spilt i LSK og Gashi i Brann fortsatt. Og det er spillere som kostet penger og som vi virkelig trengte. Skal vi ha flere slike spillere inn i klubben, og slippe å bekymre oss for vouriner og hoåser i fremtiden må det penger inn. Er den eneste muligheten for dette å selge stadion navnet, så selg!

 

Det er klart, ved litt ettertanke er det ganske så  kvalmende tanke at om ett års tid så kan det offisielle navnet på Stadion være navnet på bedriften som i sin tid var en av grunnene til at erkefiende SFK ble dannet....

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340