Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 21 aug 07, 21:13
Opprinnelig postet av djpete

Opprinnelig postet av Marcus

på den nye så fylte vell  Kanarifansen og Klanen opp halve tribunen ---- på gamle stadion kom 3000 fra enga husker jeg -- det var tider det da vi sang dem ut  

Ikke mye vits i å diskutere dette emnet vel. Blir faktisk litt flaut .Ja vi har tatt mange steg i riktig retning på tribunen de siste åra, men har fortsatt noen syvmilssteg til nivået Bajen har. Er nok stor fare for at vi blir sunget ut, om de kommer med noe særlig folk da, oppmøtet på Søder tyder vel ikke på det. Er redd vi må være en del flere enn dem for å synge dem ut, spesielt også pga den tragisk dårlige tribuneplasseringen vi får.

Uansett blir det moro, en liten smak på europa. Og at vi kommer til å gi dem match på banen er jeg ikke i tvil om. Men vi er vel fortsatt underdogs, selv om vi fikk et ok resultat borte.

Det var da veldig til pessimisme her da???

Underdogs med 1-2 i bagasjen? 1-0 holder for å gå videre....men det høres kanskje hardt ut for deg? Det er faktisk to meget typiske hjemmelag som møtes. Klart at Bajen er gode hjemme...hvem hadde ventet noe annet. Samme med FFK....på fortet vårt bestemmer vi. Det skal Bajen få føle! Jeg tipper FFK vil ha ballbesittelse på mellom 65-80% i denne kampen.Og mange sjanser får vi. Håper bare gutta klarer å være effektive nok,og sette sjansene de får.

Dette blir en fantastisk høst på vår hjemmearena....vi sender Bajen,Rosenborg og Brann hjem som slakt

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f