Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Zeb_Bajen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 03 aug 07
Innlegg: 15

Lagt til: 21 aug 07, 20:20
Endret: 21 aug 07, 20:22
Opprinnelig postet av benksliter`n
Opprinnelig postet av Holmiensis

Det verkar som om många FFK-supportrar tror att det klart kommer att bli FFK som går vidare i UEFA pga starkt hemmatryck. Bajenspelarna är vana vid att det är tryck på läktarna då varje hemmamatch på Söderstadion samt Stockholmsderbyn + länsderbyn har en gedigen ljudkuliss och på en sådan nivå som ni i Norge inte har.

Bajenspelarna kommer att vara mer utvilade till kvalkampen på Fredrikstad stadion och då kan ni inte rycka på samma sätt i slutet. Likaså är det Fredrikstad som måste göra mål i denna kamp och satsar man offensivt kommer det uppstå lägen för Bajen att kontra. När matchen börjar så är Bajen vidare till nästa runda och det är FFK som måste skapa något.

Tänk  på att HIF inte förlorat någon bortamatch  i Europaspelet och det är mycket mer taktik i Europacupspel som avgör jmf med i nationella serien.

Själv så hoppas jag på en bra och rolig match och det är två lag som knappast kommer att ge sig i första taget, så varken Bajare eller FFK:are blir nog för besvikna på resultatet...

 

Jeg bare siterer Anders Prytz : - Jeg har spilt derbykampen mot IFK Göteborg på Nya Ullevi med over 40.000 på tribunen, men dette var noe helt spesielt og gøy. På grunn av taket over tribunen blir det et voldsomt trykk på banen, sier Prytz etter sin hjemmedebut.

Desverre så tror jeg ikke det blir fullt på tribunene i denne kampen,som vi pleier å ha i serien.(ca 12000). Synd det   Men et godt trykk fra tribunene blir det nok likevel

Det blir nok en spennende og jevn kamp....som sagt før...tror FFK vil trekke det lengste strået mot slutten av kampen. God Kamp

PS. Les også det jeg svarte til "Husgutt". Der har jeg et svar til deg



Jajaja...

Nummer 1: Ett göteborgsderby har ungefär 1/50 så bra tryck på läktaren som ett stockholmsderby, då läktarkulturen i Göteborg är usel. Till och med hos IFK GBG som har en sportslig fotbollskultur, men som sagt en usel läktarkultur. 40 000 på ett gbg-derby låter som 4 000 (ungefär som Valencia - Elfsborg-matchen). Hans jämförelse är således rätt intetsägande.

Nummer 2: Ni har aldrig haft ett bortalag på besök som ens är i närheten av våran kapacitet på läktaren. Jag har aldrig varit på eran arena, men detta säger jag med säkerhet.

PS. Jag ska väl tillägga att jag inte ifrågasätter att ni har ett bra tryck på läktaren. Det tror jag att ni har. Jag säger bara att ni aldrig har haft Bajen på besök...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f