Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 aug 07, 20:29
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Du synes det er greit at klubben henter inn nøkkelspillere fra andre klubber, mens det er forkastelig at klubben selger nøkkelspillere?

Hvilke av spillerne vi har hentet var nøkkelspillere i andre klubber? Forøvrig syns jeg det er helt greit om det har skjedd. Dermed er det jo ikke sagt at jeg syns det er greit å selge våre nøkkelspillere. Jeg vil vi skal bli et topplag jeg og siden jeg er FFK-supporter så er min eneste bekymring hvilke 11 vi kan stille med til kamp. 

Om vi ikke kan basere oss på å bruke 10 mille på spillere hvert år, hvorfor ikke da beholde de vi har som er gode? Istedet for å selge og måtte kjøpe nytt som vi ikke hvet fungerer?



Jeg har egentlig mista litt trua på TgfkaFFK, men siden du sier det: Om vi blir bedre eller dårligere er avhengig av forholdet mellom nøkkelspillere som kommer og går. Hvis det går flere nøkkelspillere enn det kommer, ja da blir vi dårligere. Hvis det motsatt er tilfellet, ja da blir vi bedre. I den grad et lag kan bestå av kun nøkkelspillere, naturligvis.

Joa, selvfølgelig har dette et økonomisk aspekt, men som supporter så ville det være helt unaturlig for meg å si at Raio bør selges for 20 mill. Selvfølgelig er det unaturlig; jeg elsker jo mannen. Dvs ikke som mann, men som midtstopper ;-) Han er blitt en del av lagets identitet, blør for drakta, leverer varene, og således vil jeg at han skal spille i FFK så lenge det er mulig. Og jeg gråter den dagen han drar: Ikke fordi jeg synes det er økonomisk forkastelig, men fordi vi mister en spiller som er en del av FFK, og FFKs suksess.

Helt til slutt vil jeg si at å selge nøkkelspillere for å redde et likviditetsproblem i en klubb virker på meg som usannsynlig, utrolig og vanvittig dårlig økonomisk strategi! Det er virkelig å skyte seg i foten.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340