Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 20 aug 07, 11:30
Endret: 20 aug 07, 11:32
Opprinnelig postet av Holmiensis

Nu när guldet verkar vara för svårt att nå så tror jag att Bajenspelarna kommer att vara extra taggade att gå vidare till 1:a omgången av UEFAcupen. Så det blir nog en hård kamp mellan Hammarby IF och Fredrikstad FK.

Och Pg a vårt INTERTOTOspel så har vi lärt oss att spela smart på bortaplan och när matchen börjar den 30:e Augusti är det vi som har ena benet i UEFAcupen. Men skulle vi bli utslagna av er så får jag hoppas på att det går bra för Totte och Rami i fortsättningen av turneringen...

Ser ikke ut som Bajen har lært å spille smart på bortebane. Statistikken i serien sier vel litt om det? Dere har nok fått litt overdreven selvtillit etter 1-1 mot Utrecht borte.Utrecht var i sesongoppkjøringen når de spillte denne kampen. Mulig de har brukt intertottocupen som en del av sesongoppkjøringen. Uansett,lag som spiller "off season" er nok ikke like gode da. Utrecht tapte forøvrig 0-3 på hjemmebane mot Feyenoord i serieåpningen.

I Fredrikstad blir det mye vanskeligere å spille uavgjort for Hammarby. Stort publikumstrykk og et godt hjemmelag som spiller med stor entusiasme på hjemmebane. FFK er i samme situasjon i serien som Hammarby. Ute av cupen og medaljekampen i serien, da er kvalifisering til 1 runde UEFA-cupen meget viktig for FFK. FFK-spillerene kommer til å blø for drakt i denne kampen.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f