Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 19 aug 07, 21:09

er nok ikke utenkelig at folkesporten er langren, det er vi enige i. Men Klubb fotballen i Norge er uten tvil på ett høyere nivå en den norske hockey`n. Og du vet at jeg stiller opp som regel i stjernehallen når det er kamp, men jeg tror faktisk noe av grunnen til at interessen for hockey er liten er pga kvaliteten. En eller to spillere ved gjevne mellomrom med kvaliteter på et langt høyere nivå en vanlig her til  lands er nok ikke nok til å skape en bedre kvalitet på ligaen generelt, tar en da med en dommer stand som er på nivået til nigerianske langrenns løpere så gjør ikke det sporten mer publikums venlig.

 

Jeg synes også det er synd at det ikke trekkes flere folk på hockey kamper i distriktet, men jeg ser ingen løsning på problemet, ihvertfall ingen annen  løsning en at kvaliteten må opp og det over hele fjøla, og da må forbundet (til å begynne med) hjelpe laga med midler til å sattse på unge spillere, men det stopper desverre ikke der, for at kvaliteten på Norske spiller skal opp må det bli flere GODE utlendinger i Norsk Hockey, for at det skal skje må økonomien i hver enkelt klubb opp, og det kan komme med spoonsor intekter eller spillerinvest(slik som FFK har fått av høili og co) men for at sponsorer og investorer skal sattse på laget, må de vite at de kan tjene penger på det. Og da er vi godt inne i en ond sirkel hva gjelder hvor en skal begynne.....,

 

Men Madmax, du kjenner meg, stiller opp i hallen så sant det ikke krasjer med en FFK kamp jeg. Og i bunn og grunn er vi enige, publikum , kjenn deres besøkelses tid, stjernen trenger støtte for å bli enda bedre!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340