Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 aug 07, 14:44
Endret: 19 aug 07, 14:47

Tror ikke FFK har dårlig økonomi. Tror ikke det går inn i budsjettet at vi skal langt i cupen. Vi har kjøpt to bra spillere, men har også solgt Trond Erik og Simen Brenne for ganske mange penger! I tillegg har vi et mye høyere budsjett i år med tanke på ny Stadion. Et par millioner i underskudd med Aha-konserten gjør vel heller ikke så mye for en stor klubb som FFK.

Det skal uansett passe dårlig økonomi til for å selge John Anders Bjørkøy.

Tror man skal lete veldig lenge etter en så seriøs spiller. Og forøvrig person utenfor fotballbanen. John Anders Bjørkøy er en ressursperson som FFK burde bruke i talentutvikling. For jeg tror han har mye å lære til unge spillere. Ikke bare om fotball, men også om åssen man blir en toppidrettsutøver.

Skummet over et par intervjuer med ham fra Evig Aristokrat. At mannen er en publikumsyndling, er ikke rart. Måten han roser Plankehaugen, klubben og byen er fantastisk.

I tillegg til dette er han jo en fantastisk fotballspiller. Overblikket, kreativiteten, løpskraften, skuddet og posisjoneringsevnen. Ikke minst må man jo nevne at han gjøre andre spillere gode!

Nei, Terje Høili har helt rett. Bjørkøy skal IKKE selges! For det første mister vi en klar forsterkning på midtbanen. For det andre mister vi en sterk personlighet, og en bra kaptein. For det tredje tror jeg veldig mange av fansen vil bli irriterte, og det kan føre til mye negativitet.

Tankene går tilbake på åssen det ble når Ringberg ble solgt...

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340