Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 14:08
Endret: 19 aug 07, 19:04

Feil, feil, feil....

Greit norsk hockey ikke er noe å skryte av, men ingen kan nekte for at sporten har bedret seg de siste årene. Kvaliteten på spillet har blitt bedre. Man får flere og flere profiler hit, både på trenersiden og spillersiden....f.eks hadde jo vi Martin Karyia på laget en sesong, Frisk hadde NHL-legenden Esa Tikkanen som trener. Norsk hockey har langt igjen før man kommer i kapp med den svenske elitserien, men man har bedret seg stort de siste årene. Se f.eks også på SportN som satser for andre året på rad med norsk hockey, de ville ikke gjort det om det ikke var et område i fremgang og noe å satse på. Og du snakker om at kvaliteten på norsk hockey er dårlig, hva sammenligner du det med? Elitserien i Sverige og NHL? I så måte blir det jo som å sammenligne Tippeligaen med Premier League, La Liga eller Serie A, og sånn sett blir kvaliteten på Tippeligaen også dårlig.

Og det blir ikke bedre av at folk skal holde seg hjemme og tenkte at "dette er så dårlig at da gidder jeg ikke møte opp". Selvsagt blir sporten bedre og mer attraktiv av at folk møter opp og fyller tribunene. Jo mer liv og flere fulle tribuner, jo mer hjelper vi Stjernen og jo mer attraktiv blir klubben og sporten. Klart Fredrikstad er en fotballby, det har det alltid vært, men jeg tror også at de fleste ville satt pris på å se eliteidrett året rundt også.

Fotball er Norges største lagsport ja, men vet du hvem som ligger som en solid nummer to? Jo, det er hockeyen. De siste årene har jeg merket at det blir flere mennesker på kampene, mer liv i og rundt hallene osv. Så å si at hockey er for spesielt interesserte blir rett og slett feil - faktum er at flere og flere får opp øya for sporten, både utøvere og tilskuere.

Vi klarer lett å fylle Stjernehallen, om folk engasjerer seg litt. Ikke sitt med tanken om at "klubben må kjempe i toppen, ellers gidder ikke jeg". La oss heller kjøre på, og støtte gutta uansett og la de få vite at de har et solid publikum i ryggen. Andre klubber klarer det, selv med tippeligalag i byen, så hvorfor skulle ikke vi klare det?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340