Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hiawata

Juniorspiller

Ble medlem: 01 nov 03
Innlegg: 145

Lagt til: 19 aug 07, 13:23

Opprinnelig postet av Supreme NTM
Opprinnelig postet av hiawata
uten at jeg på noen måte skal ta duskeri i forsvar, er fokuset på hva andre synes om oss en avsporing. vår jobb er å støtte guttane på banen, ikke tilfredsstille andre supportergruppers kritererier for hva som er kult og ukult(ur). dette fokuset bærer preg av provinsialisme og er noe ph og andre supportergrupper bør holde seg for gode til.

De som står på PH feltet er medlemmer av PH og det er derfor de får stå på nettopp det feltet. Hvis PH finner at vi ikke skal ha noen duskedamer på feltet, skal vi da faen ikke ha noe duskedamer på feltet heller. Virker jo på deg som om PH skal være et område hvor alle skal få gjøre som de vil og ikke bli konfrontert med det. Da kommer vi til å ende opp med en tribune hvor bare folk som vil ha billige billetter sitter på ståplassene sine. Da får døm duskedamene heller dra til HT evt hvis døm absolutt må. På PH feltet skal det synges, hoppes og danses, men for helvete ikke av noen jævla duskedamer da!

jeg skriver hverkan at vi  skal ha duskedamer, tilbudsplasser eller anarki på PH-feltet. derimot skriver jeg at vi bør konsentere oss om å gjøre en jobb for å lage god stemning og støtte laget, og ikke bry oss om noen i stockholm synes vi er tøffe eller ikke.

 

---------------------------

på vinger over europa


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f