Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fugl

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 18

Lagt til: 19 apr 04, 22:29
Endret: 19 apr 04, 22:31
Ja teodora der tok du meg skikkelig....
:rolleyes:

jeg akter ikke å fortelle hele
livshistorien min men jeg er oppvokst og bor i oslo; og kan vel regnes for å være oslo-gutt å være selvom jeg prøver å oppholde meg så mye jeg kan i lillestrøm. fra jeg var liten har jeg blitt pepret løs på om vålerenga og klanen å all den hallelujaen som følger med. kanskje naturlig nok når fattern jobber for Hafslund (vålerengas hovedsponsor) og jeg har hatt både enga-drakt og skjerf. heldigvis hadde jeg en omtenksom onkel som klarte å se at det var fortsatt var håp for meg, og reddet meg i grevens tid vekk fra mørkets makter. sammtidig som jeg så lyset ble alt enga utstyr brent i en religiøs ofring til lsk gudene.

som dere sikkert skjønner bor ikke jeg på noen bondegård men midt i oslo sentrum. så fortell ikke meg om hva som er harry, bønder!! for meg er lillestrøm en koselig by med mange hyggelige mennesker. før toglinja og varemessa kom lå kanskje lillestrøm som ei bygd 20 år etter i utviklingen. men nå er det vel på vei til å kunne kalles en by. jeg har ingen vonde ord å si om fredrikstad by, derimot har jeg fått litt misnøye med supporterene... jeg trodde dere var oppegående mennesker med noen andre refleksjoner rundt fotball enn det dere gir uttrykk for. jeg vet jeg har vært ganske barnslig ved flere anledninger her inne men ett par her inne tar kaka. hadde dem kunnet skrive litt mer enn: "kanari pip-pip" og "bønder fra lillestrøm" hadde jeg også klart å argumentere saklig. kanskje begge parter bør ta seg sammen? det er fotball vi diskuterer, ikke politikk!

jeg har noen ganger tenkt litt på grunnen til at jeg engasjerer meg så fælt i ett lag jeg egenltig ikke burde hatt noe forhold til. har jeg fritidsproblemer? er jeg selskapsjuk? eller er jeg rett og slett homo som omfavner andre menn rundt meg i "dekning" av at LSK scorer?

vi burde kanksje ta ting med en klype salt å heller gin hverandre ros og konstruktiv kritikk. fremfor å slenge dritt fram og tilbake. det kan vi gjøre i 2x45 minutter etter det syns jeg man kan være venner. enig?

mvh
pip-pipen fra oslo.

---------------------------

Åråsen er mitt hjem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f