Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 18 aug 07, 10:31
Endret: 18 aug 07, 10:33

Jeg står ikke i Plankehaugen på hjemmekamper, men står som oftest litt på siden på bortekamper og synger med. På Råsunda var det mange "riktige" folk med når det gjelder sang, og selv en del bajare måtte innrømme at vi sang ganske bra. Det står faktisk noen steder at vi sang dem ut, så all respekt til oss for det.

Så over til et par negative punkter:

1. Under Hammarbysangen virket det som en del av Plankehaugen var veldig glade og viftet med flagg og  danset med.Hvorfor det?? Jeg sa til et par foran meg, på en hyggelig måte,at nå kunne de ta ned flaggene for det passet seg ikke. Jeg fikk til svar ut i 2. omgang, på en sarkastisk måte, om det hadde vært greit å vifte med blå/hvite flagg. Så måtte jeg fortelle blablabla i et par minutter før dem fattet settingen. Ingen skal synge med å være glade når feks Vålenga Kjerke eller Nystemten dras i gang.

2. Duskedamene var såpass flaut ,at jeg hadde håpet på at jeg kunne smuglet med meg en Hilti-drill inn på stadion og boret meg ned i betongen på Råsunda for å slappe av et par minutter.

3. Å få kjeft av folk med 60 i pernille for å "schynge SCHfår SCHdårlig" når man har satt alle kluter til for å komme seg til Sverige, og synger 100 ganger mer riktig og 100 ganger høyere enn dem som kjefter. Maken til oppførsel!

Dette er min subjektive mening etter kampen. Slik jeg følte det.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f