Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fugl

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 18

Lagt til: 13 apr 04, 17:42
DERE ER PATETISKE!
at dere vant tribunekampen er tåpelig! det er nesten bare skremmende når dere sier dere var bedre enn oss. Morsomt at folk fra en by der hockeysveis fremdeles er `all the vogue` driver med møing og melkegestikulering på Åråsen. men dere driter dere ut
når dere holder på med slik copy av klanen!!! dette er ett velkjent syndrom for nyopprykkede lag uten kjennskap til supporterkultur, dropp det!!

dere prater som om dere skulle ha vunnet en cupfinale. morsomt at dere stilte så mangfoldige på åråsen men det hjelper ikke når halve feltet deres blir sitte-tribune.

dere er kanskje ikke vant til sammstemt synging med mer en 30 stk . men det er faktisk slik at man ikke hører de andre supporterene når man står med sine egne. de såkalte "nøytrale sittesupporterene" må ha røyka noen feite hvis dem mener dere var best!

som sagt kan dere sveve på deres egen lille rosa-sky av naivitet men dere kan ikke unngå det faktum av at denne kampen bare var ren hype fra deres side å jeg betviler at dere er like bra mot sogndal f.eks.

men for all del. dere gjorde det bra igår og det så sedvanlig artig ut når dere sto å vifte med de små røde ballongene deres! så ut som ett stort barneselskap. men honnør for forsøket! Kanari-fansen var ikke noe spesielt bra idag, men når vi først trår til må dere bare bøyr dere i støvet... dere har enda ikke opplevd det beste å vi vil synge dere i senk på deres egen stadion!

både Klanen, Brann og Kjernen gir bedre lyd fra seg mot oss selvom de er i mindretall.... jeg skjønner jo at dette var stas for dere; som har levd i tussmørket så lenge! så jo bare på spillerne deres, de så jo ut til å drite på seg når det var mer enn 3000 på tribunen. hehe

dere er ikke noen Aristokrat i tippeligaen enda, kun en boms!

ta selvkritikk å skjerp dere!! GUL MAKT

---------------------------

Åråsen er mitt hjem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340