Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 aug 07, 07:30
Opprinnelig postet av Kent

Hvorfor i alle dager mener du vi skal selge Tippeligaens mestscorende midtbanespiller, vår kaptein og en av våre beste spillere som vi ønsker å bygge laget rundt til RBK? Siden pris ikke har vært kommentert, mener du vi bør selge for enhver pris også?

Penger får vi fra Terje Høili, ikke ved å selge våre beste spillere til Norske klubber. Med unntak av de situasjonene hvor spilleren har gode personlige grunner til å ønske seg bort, noe som 99% sikkert ikke er tilfelle i denne saken.

Kommer vel ikke som noen overraskelse at T. Olsen vil selge Jonna. Han har jo i hele sesongen ment på at Jonna ikke er noe annet enn ubrukelig.

En del andre her inne er kanskje litt mer nyansert og vil si at Jonna ikke har vært helt der vi ønsker. Men han er allikevel norges mestscorende midtbanespiller... Ikke ille til å være så ræva.

Men FFK bør så fort som mulig prøve å bli uavhengige av enkeltstående, eksterne, ressurser som Terje H. Det er ikke et sunnhetstegn ved en klubb at de må ha "almisser" fra 3. part (som i tillegg vil eie spillerne vi finsliper til verdifulle juveler) og at klubben ikke er i stand til å finansiere egne spillere.

Det er iallefall ikke en god oppskrift for å oppnå forutsigbarhet og langsiktighet. Hvem vet, kanskje Terje H. blir påkjørt av en gaffeltruck på Europrislageret en dag? Tror du han har testamentert 100 mill til FFKs spillerkjøp? 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340