Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 aug 07, 22:09
Endret: 13 aug 07, 22:11
Da får jeg komme med en liten analyse av Hammarby etter å ha sett Stockholmsderbyet mot Djurgården som de forresten tapte 1-0. For øvrig en veldig intens kamp med fantastisk ramme som bølget frem og tilbake. Høyt tempo og stort temperament, men egentlig ikke så fryktelig mange målsjanser.

Men over til Hammarby. Dette er utvilsomt et ballsikkert lag med masse kvalitet. Bruker en klassisk 4-4-2-formasjon. De liker å spille en del kortpasninger gjennom midtbanen, men har også hurtighet i laget og er relativt gode på raske kontringer. De spiller for øvrig med ganske høy risiko i de mange korte pasningene på midtbanen sånn at de også er sårbare for kontringer i mot. Med aggressivt spill på midten vil vi garantert skape mange overganger!

De har mange gode spillere fremover. Paulinho er en bevegelig og teknisk god spiss, men skapte ikke så veldig mye foruten et skudd i stolpen etter allerede 20 sekunder. For øvrig et veldig flott angrep med et elegant hælspark fra RBK-floppen Eguren til Paulinho.

De startet kampen med Petter Andersson som spiss sammen med Paulinho, men etter at Eguren måtte ut tidlig i 2. omgang ble Andersson flyttet ned som offensiv sentral midtbanespiller og en lynrask amerikaner (Davies) kom inn på topp. Andersson var for øvrig veldig god når han spilte midtbane. Minner litt om Gashi. Voldsom vilje og driv med ballen fremover og god teknikk.

Ellers var det tydelig at Eguren har en nøkkelrolle i Hammarby. Mye av spillet skulle gå gjennom ham i oppbygningen av angrepene. Ballsikker og god spiller, men ikke så veldig fysisk sterk så helt klart en spiller som Wehrman bør ta ut av kampen. Han fikk også ganske mange smeller i dag, så vi får håpe han ikke er 100 % klar mot oss. Chanko hadde den andre plassen på sentral midtbane. Han vant mange baller defensivt på midten og hadde gode pasninger.

Ellers er det verdt å merke at de har to kreative og teknisk gode kantspillere. Spesielt på høyresiden i Erkan Zengin. Han skapte en del problemer for Djurgården, men er kanskje litt for glad i de samme overstegsfintene. Haris Laitinen spiller på venstre midtbane og er også en teknisk slepen spiller. Dette er to spillere som kan skape store problemer for backene våre som jo er ganske ustabile og det jeg frykter mest med Hammarby.

Defensivt virker de ganske gode. Backene er mye mer ballsikre enn våre og midtstopperne gjorde ingen store feil selv om de slapp til Djurgården et par ganger.

Dette er definitivt en vanskelig motstander, men ikke umulig. Jeg tror det er et lag som står ganske bra til oss, og på Råsunda vil de helt sikkert angripe med mange folk og da er de som sagt veldig sårbare på kontringer. Veldig synd at vi ikke kan bruke Gashi som ville vært en nøkkelspiller i en sånn kamp, men vi bør gjerne bruke både Tarik og West fra start her. I lufta virker de ikke veldig gode og Piiroja bør være suveren i duellspillet. Langs bakken og teknisk er de nok hakket bedre enn oss, men hvis vi er kompakte defensivt og aggressive på midten så vil vi få overgangsmuligheter... da bør vi klare en scoring eller to!

Regner også med at denne kampen kostet mye krefter...!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340