Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pilt

Knøttespiller
Ble medlem: 15 jul 07
Innlegg: 73

Lagt til: 10 aug 07, 13:10
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Pilt
Jeg synes faktisk at Enerly selv kunne satt en stopper for dette, ved å si at det ikke var nødvendig. Freding av drakter er en uting, og hvertfall når man ikke har gjort seg fortjent til det.

 

Er freding av et draktnummer en uting? Er dette opplest og vedtatt på noen måte? Og hvordan skulle man etter din mening gjøre seg fortjent til det? Hvem skulle bestemme hvem som har gjort seg fortjent til det?

 

Jeg kan, kanskje, strekke meg til å forstå at man nøytral til at drakten behøver å fredes. Men jeg kan ikke forstå at man er motstander av at dette skjer. Dette er da ikke noe offer for noen? Hva er problemet?

Ja, jeg synes freding av drakter er en uting. Så klart er det ikke noe fasitsvar på dette, men det jeg skriver er min mening. Siden jeg mener at freding av drakt er en uting, så ser jeg heller ikke hvordan man skulle gjøre seg fortjent til det. Men hvis jeg måtte ha fredet en drakt, så skulle det vært først og fremst på bakgrunn av prestasjoner over lang tid, kombinert med en fin personlighet.

Jeg synes vi stakkarsliggjør Enerly med denne "gesten", og at det etterhvert går sport i å finne på den beste "gesten". Jeg, som alle andre, synes det som skjedde med Enerly var tragisk, og har all medfølelese med han, men synes det kunne vært bra med slike gester nå. Hvertfall slike som legger begrensinger for andre i framtiden.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340