Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 10 aug 07, 10:43
Endret: 10 aug 07, 10:44

Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Det finnes mange svært gode spillere med rare krav om draktnummer og så videre, så vi får se. Alt kan gjøres om, og vet ærlig talt ikke hvor dypt dette stikker, hverken hos klubben eller hos de fleste av dem som til stadighet skal uttrykke sinn bunnløse fortvilelse over hva som har skjedd. Har selv en helt annen oppfatning av slike saker, da jeg daglig ser mennesker som er vesentlig verre stilt på like urettferdig måte uten at noen bryr seg en dritt. Hele denne greia er i ferd med å bli en parodi på seg selv, og stiller den virkelige tragedien i skyggen av hykleri.

På en måte er jeg veldig enig. Godt formulert, foresten. Men samtidig, man kan jo alltids komme opp med enda verre tragedier og ulykker som setter det meste i skyggen. 9-11 var strengt tatt ikke en spesielt omfattende ulykke, bare ca tre tusen døde.  Det finnes nok av katastrofer som stiller den episoden helt i bakgrunnen. Folkemord i Rwanda, f.eks, med ca en million drepte. Hva er vel tre tusen mot en million? En bagatell!   

Setter det litt på spissen her for å understreke poenget, som er at ulykker og sorgfølelse ikke bare handler om målbart skadeomfang.

Det er noe med Enerlys ulykke som treffer folk på en helt egen måte. Hva skal jeg ikke forsøke å analysere for mye i dybden, men det har selvsagt noe å gjøre med at Enerly var en populær spiller, men også at fotball er en populær idrett og skader som dette kommer som lyn fra klar himmel. Det var en type ulykke som virker veldig meningsløs, og umulig å gardere seg mot. Kanskje hadde tv-bildene av den urørlige Enerly også noe med saken å gjøre, men som sagt, jeg skal ikke forsøke å komme til bunns i dette. Men saken betyr mye for mange, og det kan ikke måles og veies i særlig grad opp mot andre(s) ulykker.

La oss bare si at selv om Enerly var ekstremt uheldig, så er han likevel mer priviligert enn mange som havner i en like hjelpeløs situasjon. Jeg er i bunn og grunn enig med deg at det er verdt å ha det aspektet med i tankene.

Når man nå har besluttet å frede FFKs trøye nummer 8 så vet vi alle hvilke velmente intensjoner som ligger bak. Forhåpentligvis kan Enerly en gang i fremtiden oppheve fredningen ved å overrekke en ny trøye nr 8 til en spiller som fortjener den. Det kan jo bli en fin gest.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340