Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 08 aug 07, 10:25
Endret: 08 aug 07, 10:32

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Jeg mener UEFA/NFF sitt regelverk er diskriminerende. Jeg mener alle ungdommer skal kunne ha den samme drømmen om å bli profesjonelle fotballspillere uansett om det kommer fra Fredrikstad(som har en TL klubb), Ørje( som ikke har TL klubb) eller Burkina Faso(som definitivt ikke har TL klubb).

Jeg synes det er flott, da det skaper mer interesse av å se lokale talenter løpe ut på banen. Men en ting jeg er tildels enig i, og det er at jeg gir totalt blanke i om det er 11 menn fra Spania eller 11 menn fra Burkina Faso som entrer banen, så lenge det ikke er lokale spillere. Slik det er per i dag, så begrenser vi antall spillere UTENFOR EU, mens det er fri flyt av arbeidskraft innenfor EU. Det mener jeg er diskriminerende, mens jeg ikke synes det er diskriminerende at klubbene må påtvinges å satse på eget talentarbeid gjennom en kvote av egenutviklede spillere.

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Disse reglene vil nok heller ikke overleve lenge. Hva om det skulle vært slik i arbeidslivet?

Det er allerede tildels slik i arbeidslivet. Det har alltid vært vanskelig å få en jobb om man er av etnisk minoritet - du havner automatisk lenger bak i køen. I tillegg har vi fri flyt av arbeidskraft innenfor EU, men det er jaggu ikke like lett dersom du kommer fra et land utenfor EU.

... men dette blir en diskusjon litt på kanten. ;)

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f