Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 06 aug 07, 13:59
Endret: 06 aug 07, 14:08
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Det Flightoftherat sa


Hmmm, jeg trodde vi hadde diskutert ferdig om den saken, siden våre respektive bidrag døde ut. Vært på ferie?

Hva gjelder kverulantpraten mente jeg at du og Hotdream var tildels kverulerende, men jeg kan sikkert virke like kverulerende selv. Vær klar over at jeg ikke kritiserer din holdning til Kvisvik, men måten diskusjonen ble ført på, som jeg hvertfall fra min side tolket som rimelig ukritisk i favør Kvisvik, uansett ikke noen vits å rippe opp videre i dette for min del, da jeg ikke har så mye mer å tilføre, og vi står i hver vår bås sånn sett.

Nei kjære Flightoff, det hverken irriterer meg eller fornærmer meg at du vil ha Kvisvik i troppen, du har full rett til å mene det, og jeg tar meg min fulle rett til å mene at han ikke representerer retten til plassen, og hva mer er er vi nå en gang på et diskusjonsforum.

Hva gjelder det med å bli plassert i samme bås som drittslengerne ser jeg absolutt faren, jeg personlig ser på meg selv som en seriøs kritiker, og ikke en av de som bare kommer med useriøse innspill, hvordan jeg blir oppfattet utad vet jeg ikke. Det har kommet mye oppgulp i denne tråden fra begge sider, enkelte trekker nivået opp og andre trekker ned.

Hva mer er Var jeg faktisk dypt uenig med Grönnis om å sette innpå Kvisvik i kampen mot Lyn, dvs. dypt uenig i å sette ham inn så sent i kampen, da han burde ha kommet inn når det var minst en halvtime igjen før slutt. Da hadde hans evner åpnet opp mye mot et slitent Lyn-lag. Sånn som det ble nå fikk han bare ti minutter, og man så hva det gjorde for FFK`s angrep, det var rett og slett noe som løsnet, og det var bare målet som manglet. Så vidt jeg fikk med meg i ettertid skyldtes vel hans sene innhopp en skade.

Mot Aafk syns jeg Kvisvik var god, og det er mulig det er sånn som du sier, at med bedre spillere rundt seg kommer Raymond mye mer til sin rett. Hullene ble hvertfall fyllt opp mye bedre, og selv Raymond bidro etter mitt skjønn defensivt. Ikke å forglemme den nydelige ballen til Jonna, et mål som fortsatt gir meg gysninger. For all del, det kan godt være Raymond kommer mye mer til sin rett på et topplag enn et bunnlag. Vi får se fremover, og hvis Raymond overbeviser meg skal jeg med glede gi han all den cred og annerkjennelse han fortjener.

---------------------------

Go tell the Spartans, passerby,
That here, by Spartan law, we lie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340