Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 11 apr 04, 14:50
Endret: 11 apr 04, 14:51
Siden jeg står ansvarlig for det som blir publisert på denne siden, så kan jeg si følgende:

Dette er en objektiv analyse sett utifra papiret per dags dato - ikke med tanke på hva som KANSKJE kan komme til sommeren. Faktumet er at på papiret har Fredrikstad en svak stall, og det sier også sitt når Eggen omtrent går ut i sin dagbok og beklager at det ikke har blitt hentet inn flere spillere. Det hjelper ikke å si at til sommeren blir det hentet inn spillere som kommer til å heve laget kraftig - den regla har vi hørt en stund nå! (Jeg troen både på Koskela, Hornseth, Brenne og West).

Førsteeleveren til Fredrikstad er god nok for å klare seg i tippeligaen, men hva gjør vi om en spiller som Markus Ringberg blir langtidsskadet?

Det ville vært så voldsomt konservativt og ventet om vi tippet Fredrikstad på kvalikk. Trond Johansen hadde et ønske om å være radikal, og dermed har tabelltipset blitt som det er.

Og når det er sagt... Jeg både tror og håper at Fredrikstad er bedre enn de aller fleste tror. Kan aldri tenke meg at forskjellen på toppen av 1. divisjon og nedre halvdel av Tippeligaen er så enorm som alle skal ha det til.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340