Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 02 aug 07, 08:41
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Det går fortsatt ann å la være og kjøpe spillere som har en slik skadehistorie fra før av. I hvertfall når det gjelder denne spilleren så kunne en fint ha gardert seg ved å la være og kjøpe.


På samme måte som vi selvfølgelig aldri skulle satset på Shaaban eller Ramberg.
Må da også minne om at Johan Sjöberg fikk fjorårssesongen spolert på grunn av skade, og jeg ser det derfor som en selvfølge at han heller ikke vil bli satset på av FFK.

VI må også tenke på at en skade ødela vårsesongen for Raio Piiroja i 2005 samt seriestarten i år. Han er derfor et meget usikkert kort som klubben burde kvitte seg med med en eneste gang!

Om vi i tillegg tenker på at Kasey Wehrman slet med skader i mesteparten av 2003 og 2005 så skjønner man hvor hasardiøse FFK er på overgangsmarkedet...

Eller kanskje det er slik at de fotballspillere har et fysiskt tøft yrke som fører til at de fleste blir skadet innimellom, og at Vidar Martinsen sin alvorlige skade faktisk oppsto ETTER at han kom til FFK..??
Hvis vi skal ekskludere alle spillere som har en skadehistorikk, så hadde det ikke vært mange spillere igjen som er aktuelle for FFK!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f