Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 29 jul 07, 08:48
Endret: 29 jul 07, 08:49

Opprinnelig postet av FFK1903

Det blir det samme som om alle dere som tar dette for å være en offisiell uttalelse tror at LørdagsMorgan er en offisielle ukentlig uttalelse fra hele FFK. Det er det som kjent ikke, det er en persons mening, nemlig Morgan Andersen, selv om den finnes på førstesiden på www.fredrikstadfk.no når den blir oppdatert.

Mmm. Det er nok ikke en offisiell uttalelse, men man befinner seg definitivt i en gråsone så lenge Morgan Andersen jobber i FFK og samtidig bruker FFKs nettside til å uttale seg - uansett om det er private uttalelser eller ikke. Det er helt naturlig at man relaterer det Morgan Andersen skriver på FFKs nettside til FFK. I tillegg skriver ofte Morgan om FFK-relaterte saker ("Velkommen Johan!", "Vi er i en positiv utvikling", "Takk Sevilla ...", osv.

For å vise et eksempel på liknende sak, men med vesentlig klarere skille på snørr og barter; TV2s tidligere ansvarlige redaktør og administrerende direktør, Kåre Valebrokk. Han jobbet i TV2, men hver søndag hadde han en spalte i Aftenposten, "På en søndag", der han tok opp mange, ulike og varierte temaer.

Så lenge Valebrokk uttaler seg som "Kåre Valebrokk", i en annen kanal enn én av sine egne (TV2, nettavisen, etc), blir det et ganske så klart skille mellom TV2 og Kåre Valebrokks "På en søndag".

Hadde Morgan brukt en bloggside, f.eks. www.morganandersen.no , hadde det blitt et større skille mellom FFK og Morgan Andersen.

Vi må ikke være så naive at vi tror at bare fordi en artikkel er signert "Morgan Andersen" og ikke "Morgan Andersen, Adm. Dir, FFK" blir det automatisk et skille mellom dem... Spesielt ikke når temaene i LørdagsMorgan så ofte er FFK-relatert.

Det er vel forøvrig ingen som har krevd at artiklen aldri skulle legges ut? Slik jeg tolker folk ønsker de et skille mellom FFKsupporter.nets redaksjonelle linje og artiklen - eller at artiklen hadde blitt forbedret litt. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f