Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 jul 07, 12:13

Liker at vi spiller med en liten spiss(Tarik, Fofana eller West), men liker ikke at to av dem får spille sammen. Alle er spennende spillere, men som fortsatt har veldig mye å lære. Dessuten må rollene bli MYE klarere!

Uten Gardar Johansson på topp, blir det uansett for kjedelig. Gardar er et helt klart oppspillspunkt, som er god til å holde på ballen. Da har vi flere alternativer. 1) Han kan stusse videre til Tarik. 2) Han kan ta ned ballen og legge den ned til Jonna som kan skyte. 3) Han kan prøve å få ballen ut til kanten, posisjonere seg, få et innlegg og kanskje score.

Dessuten er ikke Fofana og Tarik smarte nok. De går i samme rommene, blir ikke enige om hva de skal gjøre når en av dem har ballen, og den andre går på løp. Og de finner ikke ut av hvem som skal møte, true mellomrommet, og hvem som skal true bakrommet. Og den som kommer som møtende spiss og tar i mot, blir ofte for veik, når de har spillere som Rambekk i ryggen.

Men det var helt klart ting å rose i går også. Pål Andrè har overraskende god kontroll på Arild Sundgot, og er god offensiv+ et kanonskudd! Kasey er en midtbanekriger, ligner litt på Piiroja. Blør for drakta! Nevnte Piiroja er igjen solid, og vinner det meste av hodedueller. Sjöberg spiller på det sikre. Gerrbrand bruker farta si fint, og spiller klokt sammen med Raio. Rami blir ikke satt på de største prøvene, men har skjerpe seg noe utrolig i feltet, og er endelig den toppkeeperen han ikke var i starten av sesongen!

Men jeg tror nok vi ser Gardar Johansson og Brian West på topp mot Lyn. Ramberg går vel inn på midten hvis Jonna blir utestengt. Tarik på høyrekanten for Multaharju, som vel trekker ned på høyrebacken. Kanskje Fofana på venstrekant istedenfor Raymond, som er umotivert og slapp. Desverre er det vel ingen nyhet.

---------------------------

I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. -Nick Hornby-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340