Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 14 jul 07, 18:55

Opprinnelig postet av algern0n
Er det mulig? Andresen igjen?

Ja, Andresen igjen. Om jeg kan tillate meg frambusigheten så forstår jeg utmerket godt hvorfor den diskusjonen stadig dukker opp også. Det hagler med usakligheter hver gang noen forsøker å forklare hvorfor Martin Andresen og FFK er tidenes minst sannsynlige kombinasjon. Selv redaktør Holters, hvis meninger jeg forøvrig har den største respekt for, presterer å blande sammen MA med superstjerner på internasjonalt toppnivå når dette spørsmålet kommer opp. Det er flere som gjør seg skyldige på akkurat det punktet. På den måten skaper man bare enda mer usikkerhet og grunnlag for spekulasjoner. Hver eneste usaklige kommentar om hvorfor MA ikke kommer til FFK forteller meg at man ikke kan se bort fra at han kommer likevel.

Hvis alle dere som forstår så veldig godt hvorfor MA ikke kommer til FFK hadde klart å forklare/argumentere på en like saklig måte som dere stort sett alltid gjør ellers, så hadde det kanskje ikke vært mye igjen for noen å spekulere i.

Den viktigste grunnen til at MA ikke kommer til FFK, som jeg ser det, er at han ikke er en type spiller som FFK primært har behov for - gitt at vi har den stallen vi har. Og det har vi jo. I mine øyne må vår egen kaptein Bjørkøy være en av de spillerne i Norge som er nærmest å sammenligne med MA. Først og fremst må det være derfor, så langt jeg kan se. Vi har ikke noe behov for å bytte ut Bjørkøy, verken som kaptein eller som midtbanekriger/strateg. Det er primært de svake leddene vi må forsterke, ikke de sterkeste.

Pengeargumentet er helt på trynet. Jo rikere MA er, jo mindre skulle det bety om han får slik eller så i ukelønn. Han har jo strengt tatt ikke behov for de pengene likevel, når han allerede er såpass velstående. MA har råd til å spille gratis hvis han har lyst, det er det tross alt ikke mange spillere som kan. Han har sikkert ikke lyst til det, men det er en annen sak. Mannen er økonomisk uavhengig og kan i så måte gjøre som han vil. 

Er det noen som kan endelig bekrefte eller avkrefte om MA har familiær tilknytning til Fredrikstad-distriktet? Jeg spør fordi det er rimelig å gå ut fra at ønsket om å bo nær familien veier tyngre og tyngre jo eldre spilleren blir. Men jeg vet ikke mer om den saken enn jeg har lest her inne.

Hva gjelder det sportslige nivået så er MA - igjen alle usakligheter til side (i begge retninger) - en spiller på akkurat det nivået som FFK trenger for å forsterke laget så mye som er ønskelig. Stort bedre spillere får vi naturlig nok ikke, men veldig mye lavere kan man heller ikke legge lista, hvis målsettingen om topp fire er alvorlig ment. Og det tror jeg den er.  

MA er en spiller som skaper debatt, den saken er grei. Men kan vi ikke alle forsøke å holde diskusjonen saklig, på alle sider av bordet? Kan vi prøve, selv når temaet er Martin Andresen, å enten holde oss saklige, eller like godt holde kjeft?

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340