Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

nelg64

Juniorspiller

Ble medlem: 29 mai 07
Innlegg: 113

Lagt til: 05 jul 07, 22:31

Opprinnelig postet av Holters
Synes Ulf Berg klarte seg helt greit i dette intervjuet, men han skal være veldig, veldig forsiktig med å strekke strikken for langt. Dette er et veldig følsomt tema, og uttalser som "Så lenge rettsvesenet ikke har behandlet saken så er Morgan uskyldig, noe vi som kjenner han er helt sikre på at han er! " kan slå kraftig tilbake siden.

plankehaugen.no/index.php

Det har tross alt åpenlyst blitt innrømmet dokumentforfalskning nå. Spørsmålet er bare hvem som har gjort det, og sannsynligheten er nok stor for at Morgan Andersen minimum kommer til å bli tiltalt for medvirkning. Da sier det seg selv at ikke Plankehaugen med Ulf Berg i spissen kan front en "Morgan er uskyldig"-sak, når bevisene kanskje sier det motsatte.

Veldig følsom sak dette for alle parter. Ved en eventuell tiltale ser jeg faktisk ingen andre løsninger enn at Morgan Andersen søker permisjon (eller blir suspendert).

Hvordan skal for øvrig Morgan Andersen lede klubben og forhandlinger frem til det evetuelt blir reist tiltale? Skal han ha en verge som passer på at alle underskrifter er ekte? Alltid ha en som overværer hver eneste underskrift?
,

Meget godt oppsummert:-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340