Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 05 jul 07, 22:08

Opprinnelig postet av keiko99
godt å se at ulf berg er ute å støtter morgan.

litt teit av media å si at så lenge morgan tier osv.. faen da mannen er på ferie

Første bud i en god mediastrategi slik jeg ser det er å kontrollere mediene (gi informasjon, vær tilgjengelig i rimelig grad og bistå med å korrigere faktafeil).  

Morgan hadde tid nok til å la seg intervjue før han dro på ferie, men valgte en løsning med en ganske så ensidig sak på FFKTV. Nå, når Morgan allikevel er på ferie, og han gjorde intervjuet som han gjorde, er det nesten like greit at han holder seg unna.

Det er fint at Ulf viser støtte til Morgan, men Ulf må være veldig forsiktig med å kritisere media og å kalle dette for en heksejakt, osv. Medias rolle, som "fjerde statsmakt", å bidra til å få belyst saker. Men det er selvsagt lov og lurt å påpeke det faktum at saken har fått voldsomt mye oppmerksomhet og det er andre, tidligere, saker med personlige tragedie som konsekvens (Tore Tønne, f.eks) av et ekstremt mediekjør.

Jeg har til nå ikke vært spesielt imponert over FFK og Morgans håndtering av saken, og jeg håper virkelig FFK i fremtiden tar seg bryet med å hente inn råd og hjelp fra personer som jobber med krisehåndtering i f.eks. informasjonsbyråer.

Én ting er at man kan ha rett i alt man sier, men uten en klar og god mediestrategi i slike saker, kan sannheten drukne like fort som en... en... Et eller annet. ;)

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340