Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 03 jul 07, 00:40
Opprinnelig postet av Topscorer

Nå er FFK i et skikkelig dilemma.

Morgan er siktet i saken med Mikel. Politiet tar skjelden ut formell siktelse uten å ha belegg for å gjøre det. I tillegg til dette har Morgan en dom fra før på dokumentfalsk.

Ingen er skyldig før det foreligger en dom i saken, og det kan gå en viss tid før det skjer.Resultatet vet ingen, men helt hypotetisk; Hvis Morgan blir dømt. Kan han da fortsette i FFK? Kan vi ha en direktør med to dommer for dok.falsk??

Jeg mener nei. Da må Morgan gå!!!

Eh, hvor har du vært hen siste årene?? "Politiet tar sjelden ut siktelse uten å ha belegg for det?"

Det skjer da hver eneste dag det. De lar altfor ofte fristelsen for høyprofilerte saker gå foran faktiske forhold og bevis. Noen som husker Brattås saken?? 9 etterforskere fra økokrim, kjempesiktelse på økonomisk kriminalitet. Nær økonomisk ruin for Brattås. Hva ble utfallet?? Jo, en bot og straffeskatt på kr 100.000,- for en tekniksk feilføring i ett regnskap på mange titals millioner. Og hvorfor ble det i hele tatt en sak. Jo, fordi en kar som ble sparket pga økonomisk rot i selskapet, påstod at Brattås hadde undratt en masse penger i skatt etc. De etterforsket saken i over 2 år, og brukte millioner på å gi straffeskatt på 100.000,-

Og dette er bare ett eksempel, fra vårt nærmiljø.

Så¨å si de sjelden tar ut siktelse uten å ha belegg er feil. Farlig å forskuttere noe som helst før en dom foreligger. Da kan man diskutere, ikke før. Man risikerer å ødelegge folks liv.

Og det å permittere/suspendere han fra stillingen sier det samme som man tror han er skyldig, DET er feigt og feil.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340