Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 27 jun 07, 21:30

Nå forventer jeg en unnskyldning og utskiftninger på laget. Selvfølgelig går det an å si at vi har et tøft kampprogram, men det hjelper faenmeg ikke.. Vi skal ta dem på teknikken, ikke på kondisjonen.

Jeg måtte dra etter 1.omgang, så jeg skal ikke uttale meg om 2.omgangen. Men de første 45 var helt horrible. Hvorfor skal vi ha 35 pasninger, for å si miste den? Jo, fordi det virker som om vi er arrogante. Når vi i tillegg ikke har noen løp fra Tarik eller Gardar offensivt, blir det vanskelig.. Hvor var Brian?(For det var vel Kouadio som var på benken?)

Jeg er rett og slett bare forbanna! Balltap på midten, evneveike sidebacker og stillestående på topp... Hvis man er sliten, så får man si i fra til treneren før kamp! Kan man ikke yte 100% skal man be om å få slippe, for vi har andre sultne spillere på benken..

Men selvfølgelig, all ære til Nybergsund! De var utrolig godt organisert defensivt, og scorte vel på den ene sjansen de hadde i 1.omgang. Fortjent seier!

Eneste godkjente i dag er Agim(Var veldig god i 1.omgang unntatt det gule kortet), Raio, Jonna og Rami..Kall inn alle til straffetrening, eller inndra litt av ferien, Grönis!

SKUFFA, gutter, SKUFFA er jeg!

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340