Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 25 jun 07, 23:52
Endret: 26 jun 07, 00:27

Opprinnelig postet av Asgeir
Opprinnelig postet av djpete


Bevar mangfoldet, nei til anarki!


Er helt enig med deg mht demokrati, takhøyde osv osv. Problemet er at mangfold ikke er det motsatte av anarki, det er nærmere det synonyme, siden det totale mangfold innebærer det totale anarki, i og med at vi snakker om samhandling her, folk skal synge sammen, være samkjørt med klapping, hopping osv osv.

Noen må nesten bestemme hva en skal synge på kamp, for hvis fire fraksjoner, eller enda værre, 20 fraksjoner begynner på hver sin sang, så blir det nettopp anarki. Og mangfoldig.

På en liten merkelig måte vil vi ha mangfold, men ikke på kamp! For da skal vi stå sammen i størst mulig grad.

Dette er et dilemma som må håndteres på et vis, og jeg mener bestemt at det kan gjøres ting på begge "sider" av denne fraksjonen: Zoran kan med fordel bli litt rundere i kantene, sjøl om han har sinnsyk erfaring på supporterskap. Samtidig må ikke bermen bli dritfornærma bare fordi det ikke blir sunget de rette sangene i rett rekkefølge i rett lengde...

Mangfoldet må manifestere seg i stort engasjement utenom kamper i form av oppmøte på møter, forslag, kommentarer til rekkefølge på sanger, feedback til Zoran, PH, og ellers alle de som har fryktelige sterke meninger om åssen dette skal gjøres. DET er rett forum for å påvirke hvordan PH framstår under kamp, og ikke PÅ kamp.

Så må styrke og samhold manifestere seg med stort engasjement PÅ kamp, for da er det ikke tid eller forum for krangel. Så får en ta diskusjon etterpå. Og Zoran og andre må faktisk være en smule lydhøre for meningsytringer fra alle hold.

Personlig mener jeg at vi trenger autoritet på kamp for å styre 3000 supportere, og ikke mangfold. Mangfoldet er i resultat helt uviktig på kamp. Fordi det IKKE er livsviktig at den og den sange blir sunget, i den og den rekkefølgen, og så og så lenge. Det som teller er at vi står SAMMEN.

Tolk "anarki" som du vil:-) I en perfekt verden ville nok anarki tatt vare på mangfoldet, iallefall i 4 sekunder, og i   Plankehaugen?  

Alle må tilpasse seg andre grupper, og ha med mangfold, i form av forskjellige mennesketyper også på stadion. Selvsagt trengs det en leder innimellom, men hverken han, eller smågrupperinger må  sette seg selv over alle andre. Alle må tåle å bli gjennstand for konstruktiv kritikk. Dette fører til positiv utvikling av Plankehaugen. Dersom en mindre gruppe skal skalte og valte, uten å være lutter øre ovenfor andre, vil "de andres" engasjement slukne med tiden.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340