Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 22 jun 07, 15:18
Opprinnelig postet av skvik

Opprinnelig postet av Snæbbis
sitat fra tråd framenigheden:

"Nei, dette var trist... I dag var det årets laveste publikumsoppmøte, selv om det offisielle tallet var høyere enn mot Strømsgodset. Nå gidder ikke folk som har kjøpt sesongkort å komme heller, og da blir det glissent.."

Det er godt med litt skadefryd iblant.

Så utrolig artig dere har det med en egen HAT-tråd mot Start. Patetisk. Sier mest om dere. Vittig at Start er det laget FFK-supporterne hater mest. FFK har ødelagt det meste for Start de siste årene, så skjønner ikke hva mer dere kan ønske.



Har i prinsippet ikke noe imot Start, selv om jeg heller ikke er noe glad i Start. Nå har jeg to kamerater fra Kristiansand, hvorav den ene har skrytt noe forferdelig over nye sør arena, og hvor fantastiske supportere alle Start-fans er, hvorav det gir meg litt ekstra og gni den siste tids utvikling litt i trynet hans. det kommer mange banneord med bløde konsonanter.

Ellers så er det mulig at vi har fucka litt opp for Start ved enkelte anledninger, det får så være så sin sak. Det som er irriterende er at den jevne startsupporter etter hvert eneste tap mot FFK, legger ut om hvilken arbeidsulykke dette var, hvilket bedritent lag FFK er og hvor ufattelig det er at Norges beste lag, Start, kan tape mot en sånn forening av jøller. Stikk fingeren i jorda, så lenge Start fortsetter med den innstillingen blir det lite med topplasseringer, og forvent lite sympati.

---------------------------

Go tell the Spartans, passerby,
That here, by Spartan law, we lie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f