Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Cosmic

Knøttespiller
Ble medlem: 18 okt 04
Innlegg: 52

Lagt til: 21 jun 07, 15:23
Endret: 21 jun 07, 15:27

Nå skal det jo sies at det ikke er ofte at serielederen taper 6-0 mot lag på midten av tabellen. Av lagene som har vært i medaljestrid de siste 10 årene så er det vel ikke så mange andre enn Brann som har gått på smeller av dette kaliberet. 3 måls tap kanskje, men ikke 6. Vet ikke riktig hva det er med Brann. Virker som at det hver gang det ser skikkelig bra ut for dem, så får de seg en solid en i trynet. Mener faktisk at de ledet serien uten å ha tapt ennå når vi (vi er RBK) slo dem 10-0 også.

Selv om 6-0 smeller ikke er vanlig for serielederen, så er jeg enig i at det virker som veldig mange lag gir opp for lett når de kommer under med et par tre mål. Når man har betalt noen millioner i året for å spille fotball, så er det minste man kan gjøre å yte det man kan i 90 minutter. Det har skjedd større under enn det å snu 0-3 til 3-3, eller 4-3 for den del.

 Kanskje ligger noe i spillerkjøp. Ikke det at utlendinger eller folk fra andre steder i landet nødvendigvis yter mindre, men det er kanskje lettere for en afrikaner eller islending å gi opp enn det er for en bergenser i Brann (eller trønder i RBK for den del). Når du har hjertet i klubben så blir det litt annet enn om du ser på oppholdet bare som et springbrett vidre. Når det gjelder Brann spesielt, så har de jo i Bergen, historisk sett, hatt en vane med å ta av i overkant mye om det går bra en periode. Skulle jo nesten tro seriegullet var i boks etter seier i sesongens 3 første seriekamper enkelte ganger. Det ender fort med at man tar litt lett på det og får seg en på trynet.

Men men, som trønder kan jeg ikke unnvære å fryde meg stort når Bergen lider (og de gjør det samme om situasjonen er motsatt også, så ikke har jeg dårlig samvittighet heller), så de må gjerne fortsette :D

 

Edit:

RBK slo Brann 9-0 også ja, mener det var i 94 (10-0 i 96). 9-0 seieren gikk forøvrig på TV2 med Davy Wathne som kommentator :D

---------------------------

- Cosmic

«No ska vi hjæm å snu kjerringa!» - Jørn Jamtfall


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f