Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 20 jun 07, 01:36
Endret: 20 jun 07, 01:42
Opprinnelig postet av Martin_
(...) men når det står mammaer og unger der som er mer opptatt av å se på kamp, er det kanskje ikke rart man blir irritert. Alle veit at foran der STÅR BRH, og de som stiller seg der blir jaget bort! Det vil dere bli i fremtiden også, uansett. (...) Og hvem er det du kaller drittunger? Det er tydelig at de drittungene klarer å lage mer liv enn det du noen gang kommer til å gjøre med de holdningene der. (...) Så MA, ta med deg de jungelutsagnene dine til en sitteplass neste kamp hvis ikke du tåler at vi jager bort folk fra der vi står.

Uff, her var det mye viss-vass. Jungelutsagnene er det jo du som står for.

Les innlegget ditt selv, så lurer du nok ikke på hvorfor dere oppfattes som drittunger. Du er neppe den rette til å kritisere folk for dårlige holdninger, da det du skrev vitner om mangel på vanlig folkeskikk. Skjønner godt at du/dere kan oppfattes som aggressive dersom du/dere er halvparten så nedlatende og sint(e) når du/dere snakker til folk under kamp for å "jage de vekk fra din/deres plass(er)".

På tide å stikke finger`n i jorda kanskje? Dere er faktisk ikke mer verdt enn alle de andre FFK-supporterne som følger laget i tykt og tynt. Når feltet og Plankehaugens "inntakskrav" er som de er, får dere bare akseptere at folk plasserer seg akkurat der de vil. Du/dere har over hodet ingen rett til å jage bort noen i det hele tatt.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340