Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 19 jun 07, 10:35
Opprinnelig postet av MA

Pelt seg pokkerivold å vekk fra feltet våres????

Hvem er egentlig våres? En gjeng med drittunger som tror at dem eier plankehaugen feltet? ALLE som er medlemmer av plankehaugen har full rett til å plassere seg hvor som helst på feltet, under førstemann til mølla prinsippet. Den eneste som har sin "faste" plass på denne tribunen er faktisk Zoran. Å for min del kunne faktisk han også stått hvor som helst, han har jo megafon........ Kanskje en ide at dere hadde flytta litt på dere rundt på feltet, er jo fader ikke lett å høre hva alle sangene handler om og vi ikke har fått teksten utdelt noe sted. Mange av sangene høres ut som bare mumling i enkelte av tekstene.Dere jubler og hyler når medlemsantallet  til PH øker, men ønsker "gamle damer og unger" vekk fra feltet og uttaler at dem ikke har noe der å gjøre. Er dere klar over at over halvparten av PH medlemmer består av voksne damer og unger? Jeg var tilfeldigvis vitne til hendelsen med "ho dama med den ungen" på kampen mot start som du Marcus siterer til. Å makan til oppførsel fra drittunger, mot voksne mennesker har jeg neppe opplevd før. Hva er vitsen med å komme på stadioen en time før avspark for å få en bra plassering når dere "jager dem bort" med å være kvalme og ufine og "skremmer" unger. Vet også at "denne dama og ungen"  er ivrige PH supportere som synger og er med å lager show på hver eneste kamp, borte som hjemme. Det er ingen som gidder å yte hvis dem bare får kjeft. Vær litt mere positive og ikke tro at dere er mere verdt enn andre i PH. Å at vi hadde en "indre kjerne i klanen" var for meg veldig ukjent, og i hvert fall at disse hadde en egen fast plass på PH feltet?



Opprinnelig postet av MA

Pluss det andre innlegget ditt, som kanskje var mer ute i skogen.


For noen latterlige utsagn. BRH har kommet mellom èn og halvannen time før kampstart på samtlige andre hjemmekamper. Gårsdagen var av forskjellige grunner et unntak, men når det står mammaer og unger der som er mer opptatt av å se på kamp, er det kanskje ikke rart man blir irritert. Alle veit at foran der STÅR BRH, og de som stiller seg der blir jaget bort! Det vil dere bli i fremtiden også, uansett. Hvem faen skal holde Zoran i handa når han balanserer på rekkverket? Hadde du lyst til det eller MA? Hvem skal støtte oppom han når han prøver det han kan for å lage litt liv i den samlingen av unger og mammaer? Og hvem er det du kaller drittunger? Det er tydelig at de drittungene klarer å lage mer liv enn det du noen gang kommer til å gjøre med de holdningene der.
Og veit du hva, jeg jubler ikke når medlemstallet til PH øker sånn uten videre. Jeg jubler ikke for at vi får en 60-åring til å betale medlemsavgiften på 150 spenn. Hvorfor skulle jeg bry meg om det? Når vi får 3500 syngende medlemmer, DA jubler jeg.

Og jeg kan godt fortelle det at jeg driter langt i om at etellerannet sippetryne melder seg ut av Plankehaugen fordi han ikke tåler å se banneret våres. Jeg blir bare forbannet, når jeg får telefoner fra PH-styret om at vi må bytte logo fordi de har tapt et eller to medlemmer på det,  og klager over at folk ikke vil stå på feltet lenger og slikt. Ja også? Hvis Plankehaugen ikke betydde mer for dem som meldte seg ut, er det faen ikke mitt problem. Men jeg syntes det er synd at det skal gå utover Plankehaugen at noen kjøtthuer ikke ser lenger enn til nesetippen sin, tross at vi ikke har gjort Plankehaugen og folk i Fredrikstad en DRITT. Vi bare gjør det som betyr noe for oss, å lage liv på FFKs kamper. Og det kommer vi ikke til å stoppe med.  Derfor er jeg kanskje den eneste i BRH som syntes vi kunne ta oss bryet med å bytte logo. Jeg ble helt nedstemt, og det får jeg ikke gjort noe med. De medlemmene som meldte seg ut, bryr jeg meg fint lite om, men det er Plankehaugen jeg ikke syntes skal få lide for dette, tross at vi (jeg sier det igjen) ikke har gjort noen en dritt, utenom å jage bort de som står "der BRH har alltid stått på nye stadion", og kommer alltid til å stå der.

Så MA, ta med deg de jungelutsagnene dine til en sitteplass neste kamp hvis ikke du tåler at vi jager bort folk fra der vi står. Tror du har misforstått endel i tillegg, Zoran ikke er ikke med i noen BRH-klan, men han støtter oss i det vi gjør, som en av få.

Ja, dere kan si at jeg tar oss for selvhøytidelig og alt annet vissvass, mulig jeg kommer til å angre på noe jeg har skrevet her etterhvert også, men det er skrevet i stort raseri.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit
Nei til moderne fotball, Grandiosaklappere, storskjermmisbruk, og gamle damer på PH-feltet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340