Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 18 jun 07, 22:56
Endret: 18 jun 07, 22:56
Jeg blir skikkelig provosert av alt dette politisk korrekte bullshitet! Hun ene moren på 40-50 år eller noe nektet å gå fordi hennes to barn på 10 år eller no skulle se!  Jeg synes faktisk det er FREKT og uhøflig og ta opp plassen til syngende medlemmer. Hvorfor ikke kjøpe billetter på sitteplassområdet? Der ser man perfekt og man får også muligheten til å synge, hvis man vil det.

Det handler om å stelle seg der man hører hjemme.


Hvis jeg hadde vært ikke-syngende supporter, hadde jeg vært flau om jeg stod ved siden av 300 syngende supportere. Det er visst ikke mulig å få bare syngende på ståplassfeltet vårt, men er det så vanskelig å gi litt plass til de mer dedikerte?

Og ikke kom her å si at alle er like gode supportere fordi man har betalt like mye. Klart en som skriker av full hals i 90 minutter bidrar i større grad til et positivt resultat for FFK, enn en som holder kjeft og har på seg et skjerf.

På tide å holde sosialdemokratiet utenfor fotballbanen! Alle vil ha bra liv på tribunen, og da må man gjennomføre tiltak som fører til dette, og da gir jeg fullstendig faen i om noen malplasserte bestemødre må finne seg i å stå lengre bak.


Hvordan tror dere det ville vært for zoran å dirigere BRH og co hvis de stod helt bakerst? ELler hva om tante pose og barna stod innimellom BRH? Tenk 20 hoppende gutter/menn rundt to små barn og en mor. Skal ikke mye til før noen av de faller og slår seg? Er det ansvarlig? Skal tante pose og barn kreve at BRH flytter seg da?

Fuck jantelov og fuck politisk korrekt. Noen ganger lurer jeg på hvor jævla bra dette samfunnet vårt kunne blitt om man bare så bort 
ifra å være politisk korrekt



---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340