Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 18 jun 07, 22:06
Endret: 18 jun 07, 22:08
Opprinnelig postet av Klokan

Det er ikke snakk om vilja mi eller ikke. Det er snakk om PH som en supporter gruppe som skal fungere som en supporter gruppe. Hvis vi skal telle hvem som skal kommet med hva så tror jeg du kommer ganske kort med dette. Hvis du er sur på meg fordi jeg ikke vile kjøre døvregubben i går så kan jeg fortelle deg at det holder med en ny sang per kamp og her er det snakk om prioritering hvilken ny sang skal vi kjøre i gang. Du kan se i andre innleg at folk klager på at vi har kjørt ny sang i går så......  Om å BOSSE DA.... Yep skal vi ha noe så er det greit at det er en som bestemmer hva skal synges og når skal synges. gjør vi ikke dette da kan du bare venne deg til kano synging. 7 nation army sangen er en sang som skal og bør synges like før slutt og kjøres til kampen er ferdig. Det synes jeg i hvertfall og så lenge jeg fikk lov å bestemme i går så ble det sånt og jeg synes faktisk at det fungerte helt konge.

At jeg "overreagerer" er fordi jeg synes det er synd at det er utrolig mye folk som er på denne plassen der men gjør faktisk ingenting for å få bedre stemning. Hadde du stått på plassen min i går så hadde det klikka for deg også etter at du hadde sett hvor dårlig det fungerte.  Og ja.... der har du rett. Hvis jeg ikke får bestemme da er det ingen vits at jeg skal stå der heller.

 

Er det årstiden Zoran? Det er samma leksa hvert år, rundt st. Hans blir du mannevond og truer med å levere fra deg medlemskort og hele pakka...

Tenk heller litt større Zoran, vær litt smart, jeg vet du er en klok mann, bruk det til noen fornuftig...

Jeg skal være dønn ærlig i dag, i går var PH ikke spesielt gode, men langt i fra dårlige. Årsaken til at jeg syntes det var dårligere enn vanlig er enkel, det ble for mye repetisjon og samme sang/melodi, vel, noen ganger byttet dere ut et ord eller en setning, men ikke spesielt hørbart om du ikke sto meget nært. Nå er det det ikke opp til meg å felle noen dom, skal heller ikke være noen bøddel, men som andre påpeker, PH begynner å bli en megt stor gruppe mennesker, barn som voksne. Dersom dere ønsker at medlemstallene skal gå opp også i årene som kommer, ja så bør enkelte endre holdning. Alle bør bli like godt mottatt, og de som ønsker å synge bør kanskje være litt taktiske også? Det går ann å spre seg litt rundt på feltet. Dersom man står ved siden av en som synger vil det i mange tilfeller også være enklere å delta delv. Ikke true folk med alt mulig piss. Personlig synger jeg når jeg vil, jeg hopper når jeg vil og klapper når jeg vil, INGEN skal noen gang få fortelle meg når jeg vil engasjere meg, og ja; Jeg står på PH-feltet, og der blir jeg stående til jeg dør. Er ikke spesielt mange av disse snørrvalpene som skremmer meg no særlig, men jeg kan forstå at andre føler seg ille til mote p.g.a umodne og uforskammede ungdommer.

 

PAss på at PH ikke blir "gutteklubben grei", det kommer dere til å tape stort på...

---------------------------

Nytt år, nye muligheter.

Har jeg tro? Ja det skulle jeg mene, spørsmålet må være hva man skal tro på...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340