Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 17 jun 07, 22:27
Endret: 17 jun 07, 22:30

Opprinnelig postet av Lemmy

Det er jo spesielt når vi får besøk av store lag med gode spillere. Å bue ut Grindheim, Fredheim Holm og Ronny Johnsen som er et par av tippeligaens beste spillere, blir bare for dumt..



Det er jo nettopp de vi skal bue litt ekstra på da, det er jo de som kan avgjøre det for motstanderene. Så hvis vi som klubbens tolvte mann kan være med å psyke ut / påvirke disse spillerne så er det jo akkurat det vi må gjøre. På samme måte som vår støtte kan være med på å "løfte" våre egne til nye høyder kan vi seff psyke ut motstanderen.[/quote]

 

Vet at vi gjorde det før, første året var FFK var i tippeligaen var det vel, så buet vi hver gang motstanderkeeperen var nær ballen. Når han holdt ballen så var det åååååååååå og når utsparket kom var det enten SILA! Eller RÆVVA! så flere keepere som begynte å sparke noe helt villt av det. Det var svinaktig gøy.

Men slikt får vi ikke til lenger. Nå er Plankehaugen blitt for store til denslags. Nå skal vi bare synge i 90 minutter nå. Ikke no tid til moro og ablegøyer... Synes at det er bra at PH synger, men kan vi ikke gjøre litt vår egen greie ut av det ved siden av og?? Hvorfor må vi hele tiden gjøre det som andre gjør? KJEDELIG!!

---------------------------

Rami Shaaban ligner ikke så mye på Shabana Rehman. Men det er lett å gå seg vill i navnene i hvert fall.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340