Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 10 jun 07, 15:50
Opprinnelig postet av EFF.EFF.KÅ

Opprinnelig postet av Shadar
Den eneste måten å slå ned dette på er å konfrontere vedkommende med at slik oppførsel ikke er akseptabel. Vis disse personene forstå at de har majoriteten i mot seg. Hvis det skulle bli en diskusjon vil folk støtte den som sier ifra om rasisme.

Kan skyte inn at dersom vi snakker om samme fyr - sitter sammen med 4-5 andre karer som er i godt sig - så kom min nabo meg i forkjøpet mot Stabæk. Da gamlingen ble konfrontert med at det faktisk spiller flere på FFK med utenlandsk opprinnelse ble det stille. Tviler på at han holder kjeft neste gang - og det er synd, for forran oss sitter en gjeng med gutter på 14-15 år, hvorav flere som nok tar seg nær av det han/de sier.

Dersom noen her inne faktisk tar slike kommentarer i forsvar blir jeg litt forundret...

Er vel egentlig ingen grunn til å ta opp denne tråden igjen.. Men har ikke lest innlegget ditt før. Og jeg tror vel det er denne fyren jeg baserte innlegget mitt på.

Var et annet sted på stadion under Vålerengakampen, så jeg vet ikke åssen han oppførte seg da. Men jeg kjenner fler av de guttene som sitter nedenfor ham, og det er riktig som du sier, de tar seg på en måte nær av det han sier. Snakket med et par av dem, og de syns det var rystende at en godt voksen mann fant på å si så mye stygt som han faktisk sa!

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340