Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bjørnen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 03
Innlegg: 412

Lagt til: 08 jun 07, 12:47

Opprinnelig postet av HotDream
Det er ikke bare Moss som satser på opprykk, det gjør ca halvparten av Adecco-lagene pluss de 2 (3) som hvert år rykker ned fra TL, lag som er bedre/har større potensiale enn kråkene. . Det er det som er Moss` største problem. Å tro at en ny stadion i Moss= opprykk blir jo som å tro på julenissen. Dessverre får vi aldri gleden av å skambanke Moss i en TL-kamp. At vi taper for Moss i treningskamper på vinteren har og vil aldri ha noe som helst med hvordan lagene gjør det i sesongen. FFK er flere nummer for store for kråkene fra fergeleiet.

 

Hehe! Nå var det nå nettopp den nye stadion mange FFK-supportere klamret seg til når alle spådde dere ned før sesongen - i tillegg til et par tenåringer fra Afrika.

Men nei, den sportslige satsningen i Moss baserer seg på at vi har en trener og en gruppe spillere som presterer. Intet hokus pokus altså. Stadion er selvsagt viktig men mest på litt lengre sikt. Og har man ikke målsettinger å strekke seg etter så oppnår man heller ikke noen suksess. Klubbens nye styre tar seg av strategien de neste tre årene og planene som er lagt er det realisme og hold i. Det nye styret er satt sammen av meget kompetente folk som skjønner at Moss FK selv må jobbe for å skaffe kroner og skape interesse. I sentrum av dette står et nytt stadion.

 

Men jeg skjønner jo at dere blir litt svette av at vi nå jobber så målrettet. Arrogansen deres overfor resten av Østfold kan det hende dere snart må endre til litt større ydmykhet.

Men hadde jeg sittet sentralt og styrt med fotballen i Østfold så hadde jeg jublet over ethvert lag som satser på denne måten. Sparta bør snart våkne - eller i alle fall Sarpsborg by. Det kan jo ligge an til et regimeskifte der etter denne sesongen så vidt jeg har skjønt.

---------------------------

MFK - Østfolds stolthet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340