Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 29 mai 07, 14:52
Faen, hater alt det kommerse som flyter innover fotballen.  Det blir bare mer og mer og jeg merker at jeg begynner å bli skikkelig drit lei.

TV3 Champions League, bare reklame, de rekker ikke lengre analsyer fordi de skal kjører reklame 3-4 ganger i pausa.  TV2 har kjøpt opp TL og reklamefinanisert som de er så bruker de snart en uke på å sende en runde.  I mellom kampene opptrer de som Se og Hør for å skape bråk.   På stadion skal man bombarderes mest mulig med reklamedritt, heldigvis fikk vi ikke et teit sponsornavn på stadion.

Reklamen henger sammen med at fotballen trenger mer og mer penger og det er der selv problemet ligger.  Dette kan selvsagt ikke reverseres og mer og mer enkle som vi blir (ref Frp`s fremgang og debattform på tv) jo mer plæstic blir hele produktet fotball.

Var på Premier League kamp i April og det er like ille der.  De brukte klappere der også. Og alle de bedritne supporterartiklene som Manchester United i særklasse har dratt igang sprer seg overalt, også til norsk TL.  Videre ser vi at alle fotballspillere skal skrive bok der borte, det kommer helt sikkert hit også. 

Jeg vil ha et sted å sitte under kamp, spillere som føler for klubben, pølse og øl.  Fotball blir mer og mer toppidrett, det er så trist!

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340