Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 27 mai 07, 00:23
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Det kan han visst, og det gjorde han vitterlig i dag. Miika kan da mye mer enn å løpe. Han viste strålende innsatsvilje i duellene, var offensiv og ivrig, og slo noen av de bedre pasningene fra kant som noen FFK-spiller slo i dag.

Kvisvik hadde derimot ikke dagen. På papiret vil jeg regne Kvisvik som langt bedre enn Multaharju til å slå innlegg, men la papir være papir. Multe slo langt bedre innlegg enn Kvsisvik i dag, det er det ingen grunn til å ta fra ham.

Tja..  Han viser mye vilje med løpinga si, men kan ikke telle på to hender engang hvor mange feilpasninger han hadde.. Han viser det selv, da han rister oppgitt på hode av sine egne feilpasninger.. Hvis jeg ikke husker helt feil, hadde han to innlegg og en veggpasning som var bra.. Grunnen til jeg husker det var at da ble jeg positivt overraska..

 

MEN, jeg sier ikke at han har spilt seg ut av laget på noen måte.. Han er den beste og kanskje eneste som bekler høyrekant godt nok, og derfor mener jeg at i sommer må det komme en høyrekantspiller som hver laget betraktelig..

 

 

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340