Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 26 mai 07, 21:59

smakte med 3poeng igjen, men sjeldent har det vært større grunn til å se bak resultatet. herregud hvor mange sjanser enga kom til, dette kunne fort endt med f.eks 1-5 hadde det ikke vært for årsbeste rami shaaban og elendige avslutninger av enga spissene. FFK var gode i de første 25min av 2omg, ellers skrekkelig svake. spillerbørsen blir kanskje overraskende for enkelte:

 

shaaban  9   redder ALT idag, ikke langt unna prestasjonen steinar sørlie leverte i trondheim i 2004.årsbeste?hmmm.

 

pac  4   rundingsbøye til tider, men positiv innsats.

 

gerrbrand 3   avkledd på fart, spilles rundt enkelt. svakest til nå i år av ham.

 

piiroja  3   samme som over. selvsagt gjør begge en tidivis god klareringsjobb, men det holder ikke når de så fullstendig blir avkledd på fart og generell spilleforståelse ikveld.

 

prytz   3   feilposisjonert, dårlig fart, slappe innlegg. mulig han spilte småskadet?

 

multe  5   hederlig innsats igjen av multe, skorter dog innimellom på spilleforståelse og teknikk. uansett ikke spilt seg ut av første 11ern.

 

jonna  4   langt ifra fjorårsformen, lett å bli blendet av de 4målene han har gjort. ikke tidlig nok oppi motspillerne, samt jonna rykkene er så langt en sjelden vare i år.

 

ramberg  2  FORFERDELIG!!!hvor lenge skal denne mannen få representere fredrikstad fotball klubb. i mine øyne mangler ramberg ALT for å ikle en sentral midtbanerolle i en TL klubb. takler ikke, presser ikke motspillere, ligger i et rom ingen andre befinner seg, motstanderne sklir gjennom midtbaneleddet som kniv i smør. bør transfer listes.

 

kvisvik  3  ute av form. null innsats og liten spileglede.

 

fofana  4  fofana=offside? øvelse gjør mester!det her tror og håper jeg vil bedre seg på sikt. løper mye, men ikke hans dag idag, nærme 3ern på børsen.

 

tarik  5  positiv, fine løp rett på kassa som ønsket fra trenerne. nyyydelig pasning på scoringen. burde dog scoret på sin vanvittige sjanse i 2omg.

 

gardar  6  meget bra!spilte seg inn i 11ern til rbk kampen. gode mottak, fantastisk innsats og hvilket klassemål!!herlig debut i TL!

 

martyn  5   gjør mye bra, flott innsats, langt flinkere til å sonemarkere enn hva ramberg og jonna var i 1omg. dog litt slurv med ballen og lite med framover.

 

stadheim spiller bra i 10min, holder bra på kula i sluttminuttene, burde scoret.

 

 

grønhagen  8    viktige og korrekte bytter!!fredrikstads beste idag sammen med rami. dog kan man spørre seg om han ikke burde sett at mot enga trenger man en taklingssterk spiller sentralt?, ergo martyn istedenfor ramberg.

 

---------------------------

UEFA KØPPEN 2007?!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340