Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 13 mai 07, 23:46

* Hvorfor vente sånn på å bytte ut Martinsen? slik alanzinho herja utpå kanten hans, kunne det fort blitt et 2. gult, og Vidar var jo livredd for å takle etter det første kortet. Men før kortet følte jeg meg mye tryggere med Vidar en PAC på back`en.

* Når motstanderlaget spiller med en mann mindre, så er det jo utrolig viktig å holde bredden og forsøke å vende spillet. Slik det var idag mista vi fordelen av en ekstra mann ved at Bjørkøy stod å kåla i en eller annen kvasi-indreløper.

* Det må da være mulig å gå i kroppen på alanzinho så han ikke får gjort alle mottak og forseringer upessa?

* Det er drøyt at Kvisvik er så lat at han må bruke kamper som opptrening. Å komme inn i sesongen i så ræva form er bare tull. Han kan skylde på skuldra, men det var bare 2 uker han forhindret fra å trene for fullt. Noen må dra hjem til`n å konfiskere vaffeljern, frityrgryte og stressless. Snakk om å sløse bort en en gudegitt gave. George Best - sprit + vafler  = Kvisvik.

* Hva er vitsen med å sette inn West _etter_ at stabekk har scora? Trodde Grønnis at de skulle ligge høyt for å pynte på målforskjellen? Hva med å slenge innpå litt muskler? Toth var vel på tribunen? Smart...

* Ramberg får litt for mye kjeft synes jeg. Slik de andre midtbanespillerene opptrådte og Tariks merkelige bevegelser i 2 omgang, så var det ikke lett å skulle fremstå som noen kreativ kraft på midtbanen.

* Hvor er murbrekker`n på midtbanen!!111!!  Med spillere som schoi, alanzinho og veigar pall-dvergson lurende foran midtstopperene våre trenger vi noen som kan vise litt muskler. Det har vi visst ikke. Får håpe Berg bruker skadetiden til å pumpe jern og komme tilbake med boler-muskler og boler-psykoinnstilling.

* Rami var ihvertfall på vei opp fra 2.div nivået i forrige kamp. Kunne vel streng tatt kanskje tatt 1-1 målet, men redda flere bedre skudd

 

 

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340