Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 mai 07, 20:53
Opprinnelig postet av HotDream

Blir altfor lettvint å skylde på et for sent innbytte av Brian West. Og å spå hva som kunne ha skjedd viss......blir jo ren etterpåklokskap uten hold i virkeligheten. Kampen burde vært avgjort til vår fordel lenge før byttet. Dårlig forsvarspill og late spillere... Sørgelige greier...

Sier ikke at FFK tapte fordi West ble byttet inn for sent. Er helt enig i at kampen burde vært avgjort til vår fordel lenge før.

Men når først West skal inn, så må han få litt tid på seg til å gjøre noe. West er rask, han kan løpe seg fri når motstander ligger litt høyt, er genialt god å ha på kontringer. Slike situasjoner oppstår fra tid til annen. I løpet av 20 minutter vil det være normalt om West får en eller to sjanser hvor farten hans kommer til sin rett. I løpet av fem minutter vil han normalt ikke få noen slike sjanser, spesielt når FFK likevel legger alle mann i angrep.

Dette handler ikke om å være etterpåklok, men om å gi West en rimelig mulighet når han først skal innpå. I det minste kunne han ha kommet inn samtidig med Czwartek, og fått en ti minutter eller så.

Jeg ser bare én grunn til å gjøre et bytte i de siste fem minuttene,. og det er for å drøye tiden. I det minste må det være en sterk boksspiller man setter innpå i en situasjon som dette, ikke en typisk kontringsspiller. Så ut som at Grønhagen la om til 4-3-3 da West kom inn. Strålende strategi det, hadde det bare vært gjort mens det ennå var litt tid. Da hadde det vært en mening i det. Ikke sikkert vi hadde vunnet for det, det beror på hundre andre faktorer, men jeg synes likevel det er meningsløst å bytte inn en spiller som West så helt på tampen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340